Fabricarea de carduri de plastic

„Așa cum norii plutesc pe cer”

Prin serviciile noastre de calitate premium am dori să atingem acel scop conform căruia clienții și partenerii noștrii să fie siguri: când este vorba de fabricarea de carduri de plastic, ei vor ști cui merită să apeleze. Bineînțeles merită căutată o firmă care oferă servicii mai serioase față de toți ceilalți concurenți din domeniu, ceea ce este adevărat atât referitor la calitatea produselor fabricate și la garanția asigurată, cât și referitor la ritmul de lucru și la rapiditatea transportului câtre destinație. Rapid, armonic și natural așa cum plutesc norii pe cer.

Fabricarea cardurilor

Fabricarea cardurilor

Efectuăm confecționarea oricărui tip de card de plastic, poate să fie vorba chiar despre cea mai specială idee. Poate să fie carduri printate față-verso sau unilaterale, colore sau cu printare directă, nouă nu-ne reprezintă nici o dificultate. Totodată vă puteți comanda carduri cu bandă magnetică sau card combinat cu tehnologie RFID, sau dacă aveți pretenții pentru bandă pentru semnătură sau printare în relief puteți solicita și astfel de carduri unice! Și nu uitați! Plastic Factory este în întregime Made in EU!

Proiectare grafică

Proiectare grafică

Vă ajutăm cu plăcere în proiectarea suprafeței grafice a cardului Dvs. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru plasarea profesională a unui logo,noi vă rezolvăm cu plăcere și gratis, totodată puteți să solicitați de la noi proiectare grafică completă, iar în privința contravalorii acestuia ne vom negocia.

Realizări de carduri de probă online

Realizări de carduri de probă online

În cadrul serviciilor noastre gratuite, populare, realizăm gratis un model grafic 3D despre viitorul card al Dvs., pe care dacă doriți le vom trimite prin email.

Sisteme de carduri pentru descărcare

Sisteme de carduri pentru descărcare

Cardul și sistemul ajută în predarea de conținuturi unice (text, imagini, video, muzică, fișiere) pentru utilizatori, cu ajutorul unei pagini web adaptat (landingpage) nevoilor Dvs., pentru care asigurăm toată baza informatizată, adresă unică web și coduri qr proprii pentru echipamente smart.

Sistem pe bază de carduri de fidelitate

Sistem pe bază de carduri de fidelitate

Cardcloud-ul este un sistem online de tip ”cloud”, cu ajutorul căruia putem iniția cu ușurință programe de tip ”cumpărător fidel” și promoții de fidelitate, pentru afacerea noastră. Nu necesită investiție sau dezvoltare, deoarece sistemul poate fi accesat printr-un browser. Pentru fiecare abonat asigurăm un sistem propriu.

Transport și depozitare premium.

Transport și depozitare premium.

Firma Plastic Factory garantează îndeplinirea fiecărei comenzi în termen de câteva zile lucrătoare. Pentru îndeplinirea acestuia bineînțeles este necesară asigurarea unor procese profesionale de lucru legate de depozitare și transport. Firma noastră are în dotare camioane proprii, respectiv menține legături cu o rețea de subantreprenori profesionali, care asigură întotdeauna transporturile la termen conform garanțiilor, pe întreaga teritorie a Europei.

Carduri de membru

Marele avantaj ale acestora este efectul motivant pe care îl au asupra clienților care se reîntorc, prin faptul c posed un card de membru ei se simt apreciați, și în viitor vor vota încredere pentru Dvs.

Carduri VIP

Cardul VIP îl avanjează pe cumpărător din simplul statut de cumpărător și îi oferă avantaje de care pot beneficia doar acele persoane care într-adevăr stau aproape de firma care furnizează serviciul respectiv. Este vorba despre un semn palpabil al aprecierii.

Carduri de cadou

În acest segment trebuie să ne gândim la niște carduri care sunt foarte asemănătoare cu cardurile bancare clasice, cel puțin în sensul că conțin puncte care pot fi valorificate în cadrul cumpărăturilor. Numărul acestor puncte bineînțeles poate fi majorată. Este asemănător tichetelor de cadou dar este mai aproape de om, mai personalizat și sugerează senzație de permanență și de încredere.

Partenerii no?trii speciali.
 • MLSZ
  ExperiDance
  Aréna
  Groby.hu
  MLSZ
  Magyar Labdarúgó Szövetség
  Aréna
  Minden ami úszás
  ExperiDance
  A Ritmus Ünnepe
  Groby.hu
  az Online Szupermarket
 • Kiwisun
  My77
  NAV
  MVSZ
  Kiwisun
  Szolárium hálózat
  Több mint 34 helyen
  Európában.
  NAV
  Nemzeti Adó- és Vámhivatal
  My77
  A divatdiktátor.
  MVSZ
  Magyar Vizilabda Szövetség